Șuncă cu sos de coacăze
Sunca cu sos de coacaze este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 1,16 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 710 calorii. Un amestec de apă, hrean, jeleu de coacăze și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Sos De Coacăze De Afine, Sos De Afine Și Coacăze Roșii, și Medalioane de porc cu sos de coacăz roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, aduceți șunca și apa la fiert. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până când șunca este încălzită, rotind o dată. Între timp, într-un castron mic pentru microunde, combinați jeleul și hreanul. Acoperiți și cuptorul cu microunde la maxim timp de 1-3 minute sau până când se încălzește, amestecând ocazional.