Șuncă cu glazură de Bourbon-piersică
Sunca cu glazura Bourbon-piersic ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 28. O porție conține 92 calorii, 6g de proteine, și 0g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, apă, 3%-mai puțin-sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piept fiert cu glazură de Bourbon-piersică, Cotlet De Porc Cu Glazură De Piersici Bourbon, și Cupcakes de ciocolată Bourbon cu glazură de unt de ciocolată și glazură de Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Combinați conservele și bourbonul într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere; se ia de pe foc. Se amestecă chimenul, ghimbirul, coriandrul și piperul. Se răcește ușor.
Tăiați grăsimea și coaja din șuncă. Scor în afara șuncă într-un model de diamant; stud cu cuișoare.
Așezați șunca pe raftul unei tigaie pentru pui de carne sau tigaie acoperită cu spray de gătit.
Se toarnă 1 cană de apă în tigaie; așezați raftul în tigaie.
Ungeți șunca cu 1/4 cană conservă amestecul.
Coaceți la 325 timp de 2 ore sau până când un termometru înregistrează 140, ungând șunca cu amestecul de conserve rămas la fiecare 30 de minute.
Transferați șunca într-un platou; lăsați să stea 15 minute. Aruncați cuișoarele înainte de servire.