Șuncă cu glazură de Bourbon-piersică

Șuncă cu glazură de Bourbon-piersică
Sunca cu glazura Bourbon-piersic ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 28. O porție conține 92 calorii, 6g de proteine, și 0g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, apă, 3%-mai puțin-sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piept fiert cu glazură de Bourbon-piersică, Cotlet De Porc Cu Glazură De Piersici Bourbon, și Cupcakes de ciocolată Bourbon cu glazură de unt de ciocolată și glazură de Bourbon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați conservele și bourbonul într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere; se ia de pe foc. Se amestecă chimenul, ghimbirul, coriandrul și piperul. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
ConservăConservă
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
GhimbirGhimbir
PiperPiper
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Tăiați grăsimea și coaja din șuncă. Scor în afara șuncă într-un model de diamant; stud cu cuișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Carne De VităCarne De Vită
șuncășuncă
4
Așezați șunca pe raftul unei tigaie pentru pui de carne sau tigaie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
5
Se toarnă 1 cană de apă în tigaie; așezați raftul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Ungeți șunca cu 1/4 cană conservă amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
șuncășuncă
7
Coaceți la 325 timp de 2 ore sau până când un termometru înregistrează 140, ungând șunca cu amestecul de conserve rămas la fiecare 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Transferați șunca într-un platou; lăsați să stea 15 minute. Aruncați cuișoarele înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
șuncășuncă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții28
Scor De Sănătate3
Revista