Șuncă coaptă cu glazură de zahăr brun-portocaliu
Șuncă coaptă cu glazură de zahăr brun-portocaliu ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 352 calorii, 29G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, muștar măcinat, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Zahăr brun și glazură portocalie pentru șuncă, Șuncă la cuptor cu glazură de șuncă de zahăr brun, și Mini-briose portocalii cu glazură de zahăr brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 325 F. pe raft în tigaie de prăjire superficială, puneți șuncă. Introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă parte a șuncii.
Coaceți neacoperit 1 oră 30 minute sau până când termometrul citește 135 F la 140 F.
Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase.
Periați glazura peste șuncă în ultimele 45 de minute de coacere.
Scoateți șunca din cuptor; acoperiți cu Cort de folie și lăsați să stea 10 până la 15 minute pentru o sculptură mai ușoară.