Șuncă coaptă cu glazură de zahăr brun-portocaliu

Șuncă coaptă cu glazură de zahăr brun-portocaliu
Șuncă coaptă cu glazură de zahăr brun-portocaliu ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 352 calorii, 29G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, muștar măcinat, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Zahăr brun și glazură portocalie pentru șuncă, Șuncă la cuptor cu glazură de șuncă de zahăr brun, și Mini-briose portocalii cu glazură de zahăr brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 325 F. pe raft în tigaie de prăjire superficială, puneți șuncă. Introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă parte a șuncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți neacoperit 1 oră 30 minute sau până când termometrul citește 135 F la 140 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Periați glazura peste șuncă în ultimele 45 de minute de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Scoateți șunca din cuptor; acoperiți cu Cort de folie și lăsați să stea 10 până la 15 minute pentru o sculptură mai ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții20
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista