Șuncă coaptă cu glazură de arțar

Șuncă coaptă cu glazură de arțar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 3 porții cu 1917 calorii, 164g de proteine, și 127g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.45 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sirop de arțar, muștar, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Șuncă clasică la cuptor cu glazură de arțar-muștar, Gogoși de ciocolată la cuptor cu glazură de arțar, și Gogoși de mere coapte mai ușoare cu glazură de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Tăiați excesul de grăsime de pe șuncă și înscrieți-vă într-un model de diamant cu un cuțit ascuțit, făcând tăieturi superficiale la aproximativ 1 inch distanță.
Prăjiți 30 de minute în cuptorul preîncălzit. Într-un castron mic, amestecați împreună siropul de arțar, oțetul de vin roșu, muștarul Dijon și pudra de muștar.
Când au trecut cele 30 de minute, periați 1/3 din glazură peste șuncă.
Coaceți 20 de minute și repetați de două ori cu glazura rămasă.
Lăsați șunca să stea timp de 10 până la 15 minute înainte de sculptură.