Șunca braconată a lui Len
Șunca braconată a lui Len ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 335 calorii. Această rețetă servește 18. Această rețetă este plăcută de 35 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: salată de frunze, bețișoare de scorțișoară, vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați șunca într-un vas foarte mare; acoperiți cu apă. La foc mare, aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de o oră.
Combinați ingredientele rămase, cu excepția vinului, bețișoarelor de scorțișoară și garnisiți într-o cratiță. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se formeaza o glazura; se ia de pe foc și se menține cald.
Scoateți șunca cu grijă din oală; transferați într-un raft într-o tigaie mare. Împingeți bețișoarele de scorțișoară în șuncă, creând un "porcupin."
Stropiți mai întâi vinul peste șuncă, apoi urmați cu glazură.
Coaceți, neacoperit, la 375 de grade timp de 45 de minute.
Îndepărtați bețișoarele de scorțișoară înainte de a le felia. Pentru a servi, aranjați salata pe un vas de servit; așezați felii de șuncă deasupra.
Se servește cu picături de tigaie lingurate deasupra.