Șunca braconată a lui Len

Șunca braconată a lui Len
Șunca braconată a lui Len ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 335 calorii. Această rețetă servește 18. Această rețetă este plăcută de 35 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: salată de frunze, bețișoare de scorțișoară, vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați șunca într-un vas foarte mare; acoperiți cu apă. La foc mare, aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Combinați ingredientele rămase, cu excepția vinului, bețișoarelor de scorțișoară și garnisiți într-o cratiță. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se formeaza o glazura; se ia de pe foc și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scoateți șunca cu grijă din oală; transferați într-un raft într-o tigaie mare. Împingeți bețișoarele de scorțișoară în șuncă, creând un "porcupin."
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Stropiți mai întâi vinul peste șuncă, apoi urmați cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
VinVin
șuncășuncă
5
Coaceți, neacoperit, la 375 de grade timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Îndepărtați bețișoarele de scorțișoară înainte de a le felia. Pentru a servi, aranjați salata pe un vas de servit; așezați felii de șuncă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Felii De șuncăFelii De șuncă
Salată VerdeSalată Verde
7
Se servește cu picături de tigaie lingurate deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista