Ștrudel de șuncă maghiară cu salată de năsturel ar putea fi doar Est-Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,44 USD pe porție. O porție conține 604 calorii, 27G de proteine, și 38g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, oțet de orez condimentat, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Maghiară, Ștrudel cu mere (ștrudel apfel), și Salată Maghiară De Castraveți.
Instrucțiuni
1
Tăiați și aruncați capetele cepei verzi. Se toacă ceapa și se amestecă cu orez, brânză, boia, chimen și capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Semințe De Chimen
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Așezați 1 foaie filo plat (acoperiți filo rămas cu folie de plastic pentru a preveni uscarea) și periați ușor cu unt. Se acoperă cu o altă foaie filo și se unge ușor cu mai mult unt. Repetați pentru a stiva filo rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Începând cu aproximativ 1 inch de la o margine îngustă, așezați felii de șuncă peste filo (suprapuse după cum este necesar) pentru a acoperi aproximativ 1/3 din aluat, lăsând o margine de 1 până la 2 inci pe laturi. Uniform amestec de orez pat peste sunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De șuncă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Mustar Preparat, Optional
4
Rulați filo de la capătul șuncii pentru a închide umplutura. Cu cusătura în jos, transferați ușor ruloul de strudel pe o foaie de copt cu unt (cel puțin 11 pe 14 in., fără jante laterale). Periați ușor strudelul cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Coaceți într-un cuptor de 400 până se rumenesc peste tot, 15 până la 17 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Între timp, amestecați smântâna cu muștarul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se amestecă năsturelul cu oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
8
Folosind 2 spatule largi, glisați strudelul pe un platou, tăiați-l în felii groase și însoțiți-l cu salată de Nasturel.