Ștrudel de șuncă maghiară cu salată de năsturel
Ștrudel de șuncă maghiară cu salată de năsturel ar putea fi doar Est-Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,44 USD pe porție. O porție conține 604 calorii, 27G de proteine, și 38g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, oțet de orez condimentat, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Maghiară, Ștrudel cu mere (ștrudel apfel), și Salată Maghiară De Castraveți.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați capetele cepei verzi. Se toacă ceapa și se amestecă cu orez, brânză, boia, chimen și capere.
Așezați 1 foaie filo plat (acoperiți filo rămas cu folie de plastic pentru a preveni uscarea) și periați ușor cu unt. Se acoperă cu o altă foaie filo și se unge ușor cu mai mult unt. Repetați pentru a stiva filo rămas.
Începând cu aproximativ 1 inch de la o margine îngustă, așezați felii de șuncă peste filo (suprapuse după cum este necesar) pentru a acoperi aproximativ 1/3 din aluat, lăsând o margine de 1 până la 2 inci pe laturi. Uniform amestec de orez pat peste sunca.
Rulați filo de la capătul șuncii pentru a închide umplutura. Cu cusătura în jos, transferați ușor ruloul de strudel pe o foaie de copt cu unt (cel puțin 11 pe 14 in., fără jante laterale). Periați ușor strudelul cu unt.
Coaceți într-un cuptor de 400 până se rumenesc peste tot, 15 până la 17 minute.
Între timp, amestecați smântâna cu muștarul într-un castron mic.
Se amestecă năsturelul cu oțetul.
Folosind 2 spatule largi, glisați strudelul pe un platou, tăiați-l în felii groase și însoțiți-l cu salată de Nasturel.
Adăugați sos de smântână după gust.