Șerbet De Prune

Șerbet De Prune
Sorbetul de prune este un desert care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 215 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 363 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Un amestec de sare, linguri de zahăr, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Tatin De Tartă Cu Prune Cu Sorbet De Prune Fiert, Jeleu De Miere, Prune Și Mure Cu Sorbet De Prune, și Tort de prune-porumb cu Sorbet de prune sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Amestecați prune, zahăr, suc de lămâie, sare: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
2
Așezați prunele feliate, zahărul, sucul de lămâie și sarea într-un blender și pur și simplu până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Strecurați solidele: împingeți piureul de prune printr-o sită cu ochiuri fine pentru a prinde și bucăți mari de piele și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Putinei în filtru de inghetata: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
5
Se amestecă Grand Marnier la pur approxume chiar înainte de agitare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand MarnierGrand Marnier
6
Așezați pur și simplu într-o mașină de înghețată și amestecați conform instrucțiunilor, timp de aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
1
Se servește imediat sau se pune într-un recipient etanș și se pune la congelator timp de două ore pentru a se întări.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Sorbetul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista