Șerbet De Cireșe
Cherry Sherbet ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 136 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână 2 căni de cireșe dulci congelate (suc inclus) sau 3 căni de cireșe proaspete foarte coapte (Vezi notele), suc de lămâie, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Șerbet De Cireșe, Serbet De Cireș Negru, și Șerbet De Cireșe Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cireșele într-o cratiță mică.
Adăugați 1/4 cană de apă și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând, până când cireșele și-au eliberat sucul și pulpa s-a înmuiat.
Transferați amestecul de cireșe într-un blender și pulsați de 3 sau 4 ori în bucăți de fructe pure.
Se toarnă printr-o strecurătoare într-un vas mediu rezistent la căldură, folosind partea din spate a unei oale pentru a împinge orice suc și pur. Aruncați solidele.
Adăugați zahăr în lichidul fierbinte și amestecați până când zahărul s-a dizolvat complet. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Adăugați lapte, kirsch și suc de lămâie și amestecați pentru a combina.
Se toarnă într-un aparat de înghețată și se amestecă conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați într-un recipient etanș, sigur pentru congelator și congelați cel puțin 4 ore.