Șerbet cu fructe de citrice
Ai nevoie de un desert fără gluten și fără lactate ? Șerbetul cu fructe de citrice ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 129 de calorii , 3 g de proteine și 1 g de grăsime . Această rețetă servește 6 și costă 1,52 USD per porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați suc de portocale, suc de lămâie, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 58% . Acest scor este solid. Încercați șerbet de afine cu mango , salată de sfeclă și brânză albastră cu sos de vinaigretă de citrice și lemn dulce cu aromă de citrice Braid pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, presară gelatină peste sucul de portocale; se lasa sa stea 1 minut. Se amestecă zahărul, sucul de lămâie și coaja. Gatiti la foc mic, amestecand pana cand gelatina si zaharul sunt complet dizolvate.
Se ia de pe foc; se răcește timp de 10 minute.
Puneți căpșunile și sosul de mere într-un blender.
Adăugați amestecul de gelatină; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Se toarnă într-un recipient de congelare puțin adânc. Acoperiți și congelați timp de 1 până la 1-1/2 oră sau până când se fixează parțial.
Transferați într-un castron mare; bate la viteza medie timp de 2 minute. Reveniți în recipientul congelatorului; congelați cu 2-3 ore mai mult sau până când se întărește.
Scoateți din congelator cu 10 minute înainte de servire.