Şuncă şi pâine elveţiană
Reteta Ham 'n' Swiss Bread se poate face in aproximativ 3 ore si 5 minute . Pentru 21 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 161 de calorii . Mergeți la magazin și cumpărați brânză elvețiană, apă, șuncă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 28% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ șuncă la grătar și sandviș elvețian , șuncă și panini elvețian cu ciuperci și varză și fulgi de ovăz elvețian rece .
Instrucțiuni
În tava mașinii de pâine, puneți primele opt ingrediente în ordinea sugerată de producător. Selectați setarea de bază pentru pâine. Alegeți culoarea crustei și dimensiunea pâinii, dacă sunt disponibile.
Coaceți conform instrucțiunilor mașinii de pâine (verificați aluatul după 5 minute de amestecare; adăugați 1 până la 2 linguri de apă sau făină dacă este necesar). Chiar înainte de frământarea finală (mașina dvs. poate semnala acest lucru), adăugați șuncă și brânză. Pune resturile la frigider.