Şuncă glazurată cu cidru de mere
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în cutia dvs. de rețete, șunca glazurată cu cidru de mere ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 64 de cenți per porție , primești o băutură care servește 10. O porție conține 143 de calorii , 0 g de proteine și 1 g de grăsime . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cidru de mere, condimente pentru plăcintă cu mere, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Încercați gogoși glazurate cu cidru de mere , garnitură cu morcovi prăjiți cu cidru și garnitură de toamnă cu mere și spală de porc înăbușită cu cidru cu ceapă caramelizată și confit de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți șunca pe un grătar într-o tigaie mică. Înscrieți suprafața șuncii, făcând forme de romb adâncime de 1/2 inch. Acoperiți și coaceți la 325° timp de 2 ore.
Între timp, într-o cratiță mare, combinați cidrul, mierea, oțetul și muștarul; aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 15 minute, amestecand des. Se amestecă untul, pudra de chili și condimentul pentru plăcintă cu mere. Pune deoparte 1 cană pentru servire.
Gatiti sosul ramas pana se ingroasa; lingura peste sunca.
Coaceți, descoperit, cu 30-35 de minute mai mult sau până când un termometru arată 140°. Sos cald rezervat; se serveste cu sunca