Şoareci de la miezul nopţii

Şoareci de la miezul nopţii
Midnight Mice ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de aperitive. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 9 g de grăsimi și un total de 163 de calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 23 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de shortening, extract de vanilie, unt de arahide cremos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 11%. Șoarecii care se mănâncă, șoarecii cu căpșuni și șoarecii care iubesc gura sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bate untul de arahide, untul și vanilia până se omogenizează; se bat treptat zahărul de cofetarie. Se amestecă cerealele. Modelați în 1 inch. bile, înclinând un capăt pentru a semăna cu un șoarece. Poziționați migdalele pe capete pentru urechi. Dă la rece până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
(23)(23)
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Într-un castron mare care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde, topește stratul de bomboane și scurtarea; se amestecă până la omogenizare. Înmuiați șoarecii în acoperire; așezați pe foi de copt tapetate cu hârtie cerată. Introduceți imediat lemn dulce pentru cozi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Margerine Sau Unt2 Linguri Margerine Sau Unt
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați puncte roșii pentru ochi și bucăți de copt în miniatură M&M pentru nas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Stropi în Formă De Inimă2 Stropi în Formă De Inimă
4
Se presară cu zahăr negru. Se da la frigider pana se fixeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Barefoot Bubbly Pink Moscato cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista