Învelișuri de salată de vită și ananas Teriyaki

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Teriyaki Beef and Pineapple Salad Wraps. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 170 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată, bucăți de Ananas în suc, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Salată de pui teriyaki la grătar cu salată de ananas, Împachetări Cu Salată De Pui Teriyaki, și Teriyaki Steak Salată Wraps pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită măcinată la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când este gătită bine; scurgere. Se amestecă sare și piper.
Într-un castron mic, amestecați lichidul de ananas rezervat, sosul de ungere și glazură și amidonul de porumb. Se amestecă amestecul în carne de vită măcinată. Gatiti si amestecati pana se ingroasa si clocoteste, amestecand frecvent. Se amestecă ananasul, ceapa verde și ardeiul gras. Gatiti 1-2 minute, amestecand ocazional, pana se incalzeste bine. Puneți aproximativ 1/2 cană de amestec în fiecare frunză de salată; rulati pentru a servi.