Înghețată În Stil Francez
Înghețată în stil francez ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 50 de porții cu 51 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, smântână grea, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Înghețată De Fasole De Vanilie, În Stil Francez, Înghețată de fasole de vanilie (stil francez de cremă), și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați un castron mediu într-un castron mare cu apă cu gheață. Într-un alt bol mediu, bateți gălbenușurile de ou cu 1/2 cană de zahăr până când sunt palide, aproximativ 3 minute.
Într-o cratiță medie, combinați smântâna, laptele, sarea și restul de 1/4 cană de zahăr și aduceți la foc mic, amestecând până când zahărul este complet dizolvat.
Bateți amestecul de smântână fierbinte în gălbenușurile de ou bătute într-un flux subțire.
Transferați amestecul în cratiță și gătiți la foc moderat, amestecând constant cu o lingură de lemn, până când crema este suficient de groasă pentru a acoperi ușor spatele lingurii, aproximativ 4 minute; nu lăsați-l să fiarbă.
Turnați crema printr-o strecurătoare cu plasă fină în vasul mediu din apa cu gheață.
Se lasă să se răcească complet, amestecând frecvent. Refrigerați crema până la foarte rece, cel puțin 1 oră.
Turnați crema într-un aparat de înghețată cu arome, dacă utilizați, și congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați crema congelată într-un recipient din plastic, acoperiți și congelați până la fermitate, cel puțin 3 ore.