Înghețată Vegană De Dovleac
Înghețata vegană de dovleac este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 730 calorii. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 50 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cremă de soia, lapte de soia, condimente pentru plăcintă cu dovleac și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Rețete similare sunt Înghețată Sănătoasă De Dovleac (Vegană Și Fără Gluten), Înghețată De Lavandă Vegană, și Înghețată De Dovleac Fără Putină.
Instrucțiuni
Se amestecă 1/4 cană cremă de soia cu săgeată și se lasă deoparte.
Bateți împreună 1 3/4 cană cremă de soia, lapte de soia, zahăr brun, piure de dovleac, extract de vanilie și condimente de plăcintă cu dovleac într-o cratiță la foc mediu, amestecând frecvent, până la fierbere.
Scoateți tigaia de pe foc; amestecați amestecul de săgeată pentru a se îngroșa. Se lasă deoparte să se răcească 30 de minute.
Umpleți cilindrul congelatorului de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului.