Înghețată, Sorbet și Froyo Terrine
Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 20 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 118 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sorbet de cireșe, înghețată, fistic prăjit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Terină de Sorbet și înghețată cu compot de mure, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Terină De Înghețată Spumoni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați o tigaie de pâine de 9 pe 5 inci cu folie de plastic, lăsând câțiva centimetri de consolă peste tot. Folosind foarfece, tăiați cutia departe de înghețata de fistic și feliați înghețata în plăci groase de 1/2 inci. Împachetați plăcile în tava de pâine, apăsând pentru a umple golurile. Congelați până la fermitate, aproximativ 10 minute. Repetați cu sorbetul pentru stratul mijlociu și apoi iaurtul congelat pentru stratul superior, înghețând terina timp de 10 minute între straturi. Apăsați o foaie de folie de plastic deasupra terinei, pliați învelișul care depășește și congelați până când este ferm, aproximativ 1 oră.
Desfaceți terina și transferați-o pe un platou.
Serviți terina în felii și presărați cu fisticul.