Înghețată Margarita Mousse Tarte
Congelate Margarita Mousse Tarte ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 207 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, zahăr, frișcă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Musca De Dimensiuni Margarita Cheesecake Tarte, Plăcintă Cu Margarita Înghețată, și Plăcintă Cu Margarita Înghețată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați căni de copt din hârtie în Tigăi pentru brioșe.
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mediu; amestecați bine. Lingura linguri de amestec covrig în bucătărie preparate, apăsând pentru a acoperi partea de jos a Cupe.
Coaceți la 300 timp de 8 minute.
Scoateți din cuptor; se răcește ușor.
Între timp, puneți sucul de portocale într-un castron mic pentru microunde.
Se presară cu gelatină; se amestecă și se lasă să stea 1 minut. Amestec de suc de portocale cu microunde la 30 de secunde sau până când gelatina se dizolvă; se amestecă bine. Se amestecă sucul de lămâie; se răcește la temperatura camerei.
Combinați frișca și sarea într-un bol mediu. Bateți la viteză medie cu un mixer electric până se spumează.
Adăugați zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri moi. Îndoiți treptat amestecul de suc de portocale până când este combinat.
Umpleți fiecare cană de brioșă cu 1/3 cană amestec de frișcă. Congelați 2 ore sau până când este ferm.
Garnisiți cu felii de var, dacă doriți.