Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 1163 calorii, 12g de proteine, și 75g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Un amestec de lapte, sirop de porumb, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă de nuci de pin cu cremă de rozmarin, Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, și Scooped: rozmarin, ulei de măsline și înghețată cu miere de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați raftul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați nucile de pin, zahărul brun, mierea, untul și 1/8 linguriță de sare într-un castron mic. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Nuci De Pin
Unt
Miere
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Întindeți nucile într-un singur strat pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Coaceți timp de 8 minute. Mutați piulițele cu o furculiță pentru a le împiedica să se aglomereze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Coaceți încă 2 minute, mutați din nou nucile, apoi gătiți încă 2 sau 3 minute. Nucile vor arăta bulbucate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Mutați-le de mai multe ori în timpul procesului de răcire pentru a le împiedica să se lipească unul de celălalt cât mai mult posibil. Odată gătit, rupeți orice aglomerări mari cu degetele. Puneți deoparte cu cât mai puține nuci care se ating.Faceți înghețata: umpleți jumătate un castron mare cu gheață și apă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Apă
Nuci
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
7
Se amestecă 2 uncii de lapte cu amidonul de porumb într-un castron mic. Se amestecă până se încorporează complet și lin; pus deoparte. Într-un castron mediu separat, bateți crema de brânză, rozmarinul tocat și sarea de linguriță rămasă până când sunt bine încorporate; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Amidon De Porumb
Rozmarin
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
8
Combinați laptele rămas, smântâna, zahărul granulat și siropul de porumb într-o cratiță de 4 litri, aduceți la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Sirop De Porumb
Cremă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Se ia de pe foc și se amestecă treptat în amestecul de amidon de porumb. Reveniți la căldură și lăsați-l să revină la fierbere, amestecând tot timpul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
10
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 2 minute, apoi se amestecă treptat amestecul de lapte fierbinte în vasul mediu cu amestecul de cremă de brânză. Continuați să bateți până când este foarte neted. Lăsați-l să se răcească aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
11
Se toarnă amestecul într-o pungă de congelator Ziplock de 1 galon. Sigilați punga și scufundați-o în vasul cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Se toarnă amestecul răcit printr-o sită cu ochiuri fine direct în vasul aparatului de înghețată. Acest lucru nu numai că îndepărtează rozmarinul tocat, dar îmbunătățește textura înghețatei. Urmați direcția de fabricație pe mașină până când înghețata este netedă, groasă și cremoasă. Ar trebui să tragă din lateral doar puțin în timp ce se agită.Împachetați înghețata într-un recipient de depozitare de 1 litru, împăturind pralinele de nuci de pin intermitent pe măsură ce mergeți. Sigilați cu un capac etanș. Congelați înghețata până când este foarte fermă, cel puțin 4 ore.