Înghețată de prune cu sos de prune-coniac
Înghețată de prune cu sos de prune-coniac ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 159 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, zahăr, prune cu piele purpurie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Miere, Prune Și Jeleu De Mure Cu Sorbet De Prune, Tartă De Prune Tatin Cu Sorbet De Prune Fiert, și Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune.
Instrucțiuni
Combinați prunele și zahărul într-o cratiță medie; gătiți la foc mediu 5 minute sau până când prunele sunt fragede și zahărul este dizolvat.
Așezați amestecul de prune într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Se strecoară amestecul de prune printr-o sită într-un bol pentru a măsura 2 1/4 căni de piure și se aruncă solidele. Acoperiți și răciți complet.
Combinați 1 1/2 căni de piure de prune și lapte în cutia congelatoare a unui congelator pentru înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Puneți înghețată într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați până când este ferm (aproximativ 1 oră).
Combinați 3/4 cană piure de prune și coniac într-un bol mic. Se toarna peste inghetata si se presara cu migdale slivered.