Înghețată de plăcintă cu mere cu cioburi de crustă de Cheddar
Sundaes de plăcintă cu mere cu cioburi de crustă Cheddar ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,07 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 419 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare kosher, unt, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Înghețată de plăcintă cu mere cu cioburi de crustă de Cheddar, Plăcintă cu mere cu crustă de Cheddar, și Plăcintă Cu Mere Cu Crustă De Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un robot de bucătărie, combinați făina cu 1/4 linguriță de sare kosher. Radeți grosolan untul rece în robotul de bucătărie. Pulsați până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Adăugați brânza Cheddar mărunțită și pulsați de două ori.
Adăugați apa rece și oțetul de cidru și pulsați până când aluatul este umezit uniform. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și frământați până când se unește. Înfășurați aluatul în plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 20 de minute sau până când este răcit.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul pe un pătrat de 9 inci și transferați-l pe foaia de copt.
Coaceți aproximativ 40 de minute, până devin aurii.
Într-o tigaie mare, topiți untul.
Adăugați merele și aruncați pentru a acoperi.
Adăugați zahărul granulat, zahărul brun deschis, scorțișoara și nucșoara și condimentați ușor cu sare. Gatiti la foc moderat, amestecand frecvent, pana cand merele sunt fragede si translucide, aproximativ 15 minute.
Adăugați 1/2 cană de apă în tigaie și dați la fiert.
Transferați jumătate din mere într-un blender sau robot de bucătărie și piure până se omogenizează. Răsturnați piureul într-un castron și înghețați până când este rece, aproximativ 30 de minute.
Înmuiați ușor iaurtul înghețat și transferați-l într-un castron mare. Îndoiți piureul de mere rece și congelați până când iaurtul înghețat este ferm, aproximativ 30 de minute.
Scoateți iaurtul congelat în 8 boluri și acoperiți cu merele sotate. Rupeți crusta de cheddar în cioburi mari și serviți cu sundaes.