Sunny unt Pecan inghetata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 3329 calorii, 69G de proteine, și 223G de grăsime per portie. Pentru $ 7.88 pe portie, această rețetă acoperă 60% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zară, sare, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Dublu Unt De Arahide Inghetata, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lapte cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Unt Pecan Brandy Înghețată Din Înghețată Happy Hour pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, topiți untul și apoi adăugați zahărul brun, sarea și nucile pecan, în această ordine, cu o agitare între fiecare. Se amestecă pe mediu-înalt pe măsură ce se formează bule și continuă să se amestece până când zahărul este dizolvat cât mai mult posibil și acoperirea de pe pecan devine lipicioasă, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se scoate de pe foc și se întinde amestecul pe o foaie de copt pentru a se răci. La frigider aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Între timp, într-un castron, amestecați împreună smântâna grea, laptele de unt, laptele condensat îndulcit, laptele evaporat și extractul de vanilie. Folosiți o spatulă pentru a elibera pecanele din foaia răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Obțineți fantezie și puneți-o în producătorul de înghețată de acasă și pregătiți-vă conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețată
2
Așezați într-un recipient etanș de 2 litri și congelați timp de cel puțin 5 ore, amestecând la fiecare 30 de minute în primele 2 ore, apoi la fiecare oră timp de încă 3 ore.
3
Adăugați 2 căni de gheață și 1/2 cană de sare de mare grosieră într-un recipient mare de depozitare din plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare Grosieră
Vermut Stropitor
4
Turnați amestecul de înghețată într-o pungă de depozitare din plastic de 1 galon și sigilați, stoarcând cât mai mult aer posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
5
Așezați această pungă în recipientul de depozitare din plastic și acoperiți-o cu capacul. Se agită puternic timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
6
Adăugați mai multă gheață și sare, dacă este necesar, la jumătatea ciclului de centrifugare. Depinde de tremuratul tău! Odată ce scuturarea este terminată și ați verificat textura potrivită pentru înghețată, scoateți punga din recipient și clătiți rapid în apă rece. Deschideți și scoateți înghețata sau tăiați o gaură în colțul pungii și stoarceți-o.