Înghețată de pecan cu unt de soare
Sunny unt Pecan inghetata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 3329 calorii, 69G de proteine, și 223G de grăsime per portie. Pentru $ 7.88 pe portie, această rețetă acoperă 60% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zară, sare, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Dublu Unt De Arahide Inghetata, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lapte cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Unt Pecan Brandy Înghețată Din Înghețată Happy Hour pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topiți untul și apoi adăugați zahărul brun, sarea și nucile pecan, în această ordine, cu o agitare între fiecare. Se amestecă pe mediu-înalt pe măsură ce se formează bule și continuă să se amestece până când zahărul este dizolvat cât mai mult posibil și acoperirea de pe pecan devine lipicioasă, 6 până la 8 minute.
Se scoate de pe foc și se întinde amestecul pe o foaie de copt pentru a se răci. La frigider aproximativ 10 minute.
Între timp, într-un castron, amestecați împreună smântâna grea, laptele de unt, laptele condensat îndulcit, laptele evaporat și extractul de vanilie. Folosiți o spatulă pentru a elibera pecanele din foaia răcită.
Obțineți fantezie și puneți-o în producătorul de înghețată de acasă și pregătiți-vă conform instrucțiunilor producătorului.
Așezați într-un recipient etanș de 2 litri și congelați timp de cel puțin 5 ore, amestecând la fiecare 30 de minute în primele 2 ore, apoi la fiecare oră timp de încă 3 ore.
Adăugați 2 căni de gheață și 1/2 cană de sare de mare grosieră într-un recipient mare de depozitare din plastic.
Turnați amestecul de înghețată într-o pungă de depozitare din plastic de 1 galon și sigilați, stoarcând cât mai mult aer posibil.
Așezați această pungă în recipientul de depozitare din plastic și acoperiți-o cu capacul. Se agită puternic timp de 10 până la 15 minute.
Adăugați mai multă gheață și sare, dacă este necesar, la jumătatea ciclului de centrifugare. Depinde de tremuratul tău! Odată ce scuturarea este terminată și ați verificat textura potrivită pentru înghețată, scoateți punga din recipient și clătiți rapid în apă rece. Deschideți și scoateți înghețata sau tăiați o gaură în colțul pungii și stoarceți-o.