Înghețată De Mure
Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 929 calorii, 16g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Dacă aveți la îndemână mure de pachet, ouă, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu brânză de catifea albastră, caș de mure și cremă de lămâie de mure, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un cuptor olandez mare.
Bateți în jumătate și jumătate. Se aduce la fierbere, amestecând continuu, la foc mediu-mare.
Bateți încet aproximativ 4 căni de amestec fierbinte în ou bătut.
Adăugați amestecul de ouă la amestecul fierbinte rămas, amestecând constant, până când amestecul ajunge la 16
(Scoateți-l imediat de pe foc pentru a preveni coagularea.)
Se lasă să se răcească complet, amestecând ocazional. Se amestecă vanilia; se răcește 8 ore sau peste noapte.
Combinați murele și 1 1/2 căni de zahăr într-un castron separat; se amestecă bine. Acoperiți și răciți 8 ore, amestecând ocazional pentru a dizolva zahărul. Se amestecă sucul de lămâie.
Se amestecă amestecul de fructe de pădure în amestecul de cremă.
Se toarnă în recipientul unui aparat de înghețată de 4 litri. Congelați conform instrucțiunilor producătorului; dacă este recomandat, împachetați congelatorul cu gheață suplimentară și sare de rocă și lăsați să stea cu 1 oră înainte de servire. Scoateți în boluri de servire; garnisiți, dacă doriți.
Notă: pentru a grăbi răcirea amestecului de cremă, umpleți parțial chiuveta cu apă cu gheață pentru a ajunge la jumătatea părților cuptorului olandez.
Lăsați tigaia să rămână în baie cu apă cu gheață, amestecând des până la temperatura camerei; se răcește.