Înghețată de mere-rubarbă (și Cardamom)
Apple-rubarbă (și Cardamom) inghetata este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 2 și costă 3,74 USD pe porție. O porție conține 979 calorii, 6g de proteine, și 56G de grăsime. Această rețetă de la Serious Eats are 59 de fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore. Dacă aveți mere tarte, tulpini de rubarbă, smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tort De Înghețată Cu Rubarbă Fără Lactate, Nebun De Rubarbă Cu Cremă De Cardamom Și Fistic, și Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere.
Instrucțiuni
Tăiați merele și rubarba. Dacă utilizați o moară de alimente, nu vă deranjați să curățați sau să miezuiți merele—doar tăiați-le în bucăți. Dacă utilizați un robot de bucătărie sau un blender, asigurați-vă că le miez, dar lăsați pielea, pentru culoare, aromă și grosime adăugată din pectina sa naturală. Gatiti merele si rubarba cu ghimbir, pastai de cardamom si apa intr-o oala pana se inmoaie, aproximativ 30 de minute.
Adăugați zahărul, amestecați până se dizolvă și puneți amestecul printr-o moară de alimente sau robot de bucătărie și strecurătoare. Se dă la frigider până se răcește.
Se amestecă 2 căni și jumătate din sosul de mere-rubarbă cu smântâna.
Adăugați mai mult zahăr după gust, dacă doriți. Congelați în aparatul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.