Înghețată de mere-rubarbă (și Cardamom)

Înghețată de mere-rubarbă (și Cardamom)
Apple-rubarbă (și Cardamom) inghetata este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 2 și costă 3,74 USD pe porție. O porție conține 979 calorii, 6g de proteine, și 56G de grăsime. Această rețetă de la Serious Eats are 59 de fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore. Dacă aveți mere tarte, tulpini de rubarbă, smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tort De Înghețată Cu Rubarbă Fără Lactate, Nebun De Rubarbă Cu Cremă De Cardamom Și Fistic, și Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere.

Instrucțiuni

1
Tăiați merele și rubarba. Dacă utilizați o moară de alimente, nu vă deranjați să curățați sau să miezuiți merele—doar tăiați-le în bucăți. Dacă utilizați un robot de bucătărie sau un blender, asigurați-vă că le miez, dar lăsați pielea, pentru culoare, aromă și grosime adăugată din pectina sa naturală. Gatiti merele si rubarba cu ghimbir, pastai de cardamom si apa intr-o oala pana se inmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
PectinăPectină
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați zahărul, amestecați până se dizolvă și puneți amestecul printr-o moară de alimente sau robot de bucătărie și strecurătoare. Se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Se amestecă 2 căni și jumătate din sosul de mere-rubarbă cu smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Adăugați mai mult zahăr după gust, dacă doriți. Congelați în aparatul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții2
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista