Înghețată De Marmeladă
Înghețată de marmeladă este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 484 calorii. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, smântână grea, marmeladă de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Cum se face înghețată fără putină.
Instrucțiuni
Combinați smântâna, laptele și zahărul într-un mediucratiță. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Se aduce la foc mic peste mediu-marecăldură, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Scoateți tigaia de pe foc; acoperiți și lăsați timp de 30 de minute pentru a lăsa aromele să se contopească.
Bateți gălbenușurile de ou într-un castron mediu pentru a amesteca.Adăugați treptat amestecul de cremă, amestecândîn mod constant. Întoarceți amestecul în cratiță șigătiți la foc mediu, amestecând constant,până se îngroașă, 5-7 minute.
Se strecoară crema printr-o sită cu ochiuri fineîntr-un castron mare așezat într-un castron cu apă cu gheață.
Se lasă să se răcească complet, amestecând ocazional.
Înghețați crema într-un aparat de înghețatconform instrucțiunilor producătorului.Îndoiți marmelada și transferați-o într-o etanșeitatecontainer. Acoperiți și înghețați. Faceți înainte: înghețata de marmeladă se poate face cu 2 zileînainte. Păstrați înghețat.