Înghețată De Fructe De Pădure

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata cu fructe de pădure. Această rețetă servește 2 și costă 4,59 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 1063 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți fructe de pădure, zahăr, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cupcakes cu cheesecake Triple Berry preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de Cracker Graham, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați smântâna, laptele și zahărul într-o cratiță medie și grea.
Combinați făina și apa și amestecați în amestec. Răsturnați semințele din boabele de vanilie în tigaie și adăugați jumătățile de fasole de vanilie. Se aduce la fierbere ușoară la foc mediu.
Bateți gălbenușurile într-un castron mediu.
Bateți 1 cană de smântână fierbinte în gălbenușurile de ou. Adăugați treptat amestecul de ouă într-un flux lent și constant, în crema fierbinte. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand ocazional, pana cand amestecul se ingroasa suficient pentru a acoperi spatele unei linguri si ajunge la 170 de grade F. Pe un termometru citit instant, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un recipient curat. Acoperiți cu folie de plastic, apăsând pe suprafață pentru a împiedica formarea unei piele. Se răcește la frigider timp de 2 ore.
Cu un robot de bucătărie, tocați fructele de pădure până sunt fine. Pune deoparte. Porniți aparatul de înghețată și turnați cremă. Când înghețata este gata 3/4, turnați fructele de pădure și terminați congelarea.