Înghețată De Fructe De Pădure

Berry inghetata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 1063 calorii, 14g de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fructe de pădure, boabe de vanilie, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 7 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes Triple Berry Cheesecake preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de cracare Graham, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado.
Instrucțiuni
Combinați smântâna, laptele și zahărul într-o cratiță medie și grea.
Combinați făina și apa și amestecați în amestec. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie în tigaie și adăugați jumătățile de fasole de vanilie. Se aduce la fierbere ușoară la foc mediu.
Bateți gălbenușurile de ou într-un bol mediu.
Bateți 1 cană de smântână fierbinte în gălbenușurile de ou. Adăugați treptat amestecul de ouă într-un flux lent și constant, în crema fierbinte. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand ocazional, pana cand amestecul se ingroasa suficient pentru a acoperi spatele unei linguri si ajunge la 170 de grade F. Pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 5 minute.
Se scoate de pe foc și se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un recipient curat. Acoperiți cu folie de plastic, apăsând pe suprafață pentru a împiedica formarea unei piele. Se răcește la frigider timp de 2 ore.
Cu un robot de bucătărie, tocați fructele de pădure până sunt fine. Pune deoparte. Porniți aparatul de înghețată și turnați cremă. Când înghețata este gata 3/4, se toarnă fructele de pădure și se termină înghețarea.