Înghețată de dovleac de casă

Înghețată de dovleac de casă
Înghețata de dovleac de casă este un desert vegetarian fără gluten și lacto-ovo . O porție conține 344 de calorii , 2 g de proteine și 17 g de grăsimi . Această rețetă are 10 porții. Pentru 61 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Va fi un succes la evenimentul tău de vară . Această rețetă de la Taste of Home are 121 de fani. Dacă ai la îndemână zahăr brun, ghimbir măcinat, frișcă groasă și alte câteva ingrediente, o poți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 47% . Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cum să faci înghețată fără aparat de înghețată , Înghețată de ananas de casă și Sandvișuri cu înghețată de ghimbir și dovleac .

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare, combinați toate ingredientele; amestecați până când zahărul se dizolvă. Umpleți cilindrul congelatorului de înghețată pe două treimi; congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Refrigerati amestecul rămas până când este gata de congelare.
3
Transferați într-un recipient pentru congelator; congelați timp de 2-4 ore înainte de servire.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista