Înghețată de căpșuni de casă
Înghețata de căpșuni de casă ar putea fi doar rețeta vegetariană fără gluten și lacto ovo pe care ați căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 261 de calorii . Pentru 65 de cenți per porție , obțineți un desert care servește 12. 18 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Va fi un succes la evenimentul de Ziua Mamei . Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână extract de vanilie, sare, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Cu un scor de 31% , acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețetele similare includ Cum să faci înghețată fără aparat de înghețată , înghețată Meyer cu lămâie și căpșuni și înghețată cu lapte de cocos și căpșuni prăjite .
Instrucțiuni
Puneți gălbenușurile de ou și laptele în partea de sus a unui cazan; bate.
Adăugați zahăr și sare. Fierbeți peste apă clocotită, amestecând până când amestecul se îngroașă și acoperă o lingură de metal. Rece.
Adăugați vanilia, smântâna și căpșunile.
Se toarnă în cilindrul unui congelator de înghețată și se îngheață conform instrucțiunilor producătorului. Când înghețata este înghețată, transferați într-un recipient de congelare; congelati 2-4 ore inainte de servire.