Înghețată de ciocolată-migdale cu nucă de cocos

Inghetata de ciocolata-migdale cu nuca de cocos ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 330 calorii. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Un amestec de cacao, lapte, CR și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată De Ciocolată Și Nucă De Cocos Almond Joy, Înghețată Bananan Cu Preparare Rece De Nucă De Cocos Prăjită, și Ciocolată caldă cu nucă de cocos cu frișcă de migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente; bateți cu un mixer până se omogenizează. Bateți în crme frache și 1 cană de lapte. Se amestecă 3 căni de lapte și sirop de porumb.
Se toarnă în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Amestecați migdalele în înghețată; răzuiește înghețata într-un recipient sigur pentru congelator. Acoperiți și congelați 2 ore sau până când sunt ferme. Scoateți aproximativ 3/4 cană de înghețată în fiecare din cele 9 boluri; presărați nucă de cocos uniform peste înghețată.