Înghețată De Cafea Angel
Angel cafea Sundaes ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Pentru 91 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 506 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, unt, granule de cafea instant și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Caramelizat Înger Alimente Tort Sundaes, Înghețată De Cafea, și Cafea spaniolă și Fudge Sundaes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială 5 până la 6 minute sau până când sunt ușor prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului.
Tapetați o tigaie de 13 x 9 inci cu hârtie pergament. Pregătiți aluatul de tort alimentar înger conform instrucțiunilor pachetului.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 timp de 30 până la 33 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute.
Scoateți din tigaie în grătar și răciți complet (aproximativ 30 de minute).
Între timp, dizolvați granulele de cafea în 4 lingurițe. apă caldă. Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos; adăugați treptat zahăr, bătând până devine ușor și pufos.
Adăugați cafea și bateți până la răspândirea consistenței.
Tăiați și aruncați marginile din tort.
Tăiați tortul în 15 bucăți egale.
Întindeți glazura deasupra și părțile laterale ale fiecărei bucăți de tort; se rulează în nuci pecan.
Se servește cu înghețată, sos de ciocolată și sos de caramel.