Înghețată Cu Plăcintă Cu Dovleac
Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 105g de grăsime, și un total de 1487 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, sare, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Înghețată De Dovleac Fără Putină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți o baie de apă cu gheață umplând un castron la jumătate cu gheață și apă; pune-l deoparte.
Așezați o strecurătoare cu plasă fină peste un vas mare rezistent la căldură; pune-l deoparte.
Bateți împreună smântâna, 1/2 cană de zahăr brun, dovleacul, laptele, sarea și vanilia într-o cratiță medie până se omogenizează.
Încălziți amestecul la foc mediu, amestecând ocazional, până când aburul începe să crească de la suprafață, aproximativ 5 minute. Între timp, bateți restul de 1/2 cană de zahăr, gălbenușuri de ou, scorțișoară și ghimbir într-un castron mare până se omogenizează; pus deoparte.În timp ce bateți constant, turnați încet aproximativ jumătate din amestecul de smântână încălzit în amestecul de gălbenușuri de ou.
Turnați amestecul cremă-ou înapoi în tigaie și gătiți la foc mediu, amestecând continuu cu o lingură de lemn sau o spatulă de cauciuc, până când amestecul se îngroașă ușor și acoperă partea din spate a lingurii sau înregistrează 170 km F pe un termometru citit instant, aproximativ 2 minute. (Nu lăsați amestecul să fiarbă.) Când trageți degetul peste lingură, acesta ar trebui să facă un semn prin cremă, care nu ar trebui să curgă înapoi în sine.
Se toarnă crema prin filtrul pregătit în castron și se aruncă conținutul filtrului.
Așezați vasul în baia de apă cu gheață și lăsați crema să se răcească, amestecând ocazional, până ajunge la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute.Apăsați o foaie de folie de plastic direct pe suprafața cremei pentru a preveni formarea unei piele. Se dă la frigider până se răcește complet, cel puțin 4 ore.Puneți crema răcită într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Se servește imediat pentru o înghețată moale sau se transferă într-un recipient etanș și se congelează până se solidifică. Lăsați înghețata să stea la temperatura camerei timp de 15 minute înainte de servire dacă este înghețată solidă. Înghețata poate fi păstrată până la 1 lună.