Înghețată Cu Malț De Ciocolată

Înghețată Cu Malț De Ciocolată
Ciocolata malț înghețată ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1063 calorii, 17g de proteine, și 64G de grăsime. Această rețetă servește 2. Este perfect pentru Vara. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână frișcă grea, lapte, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Înghețată Cu Malț De Ciocolată, Înghețată De Ciocolată Cu Malț, și Înghețată Cu Malț De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați smântâna, 1/2 cană de lapte, laptele praf malț, zahărul, pudra de cacao, siropul de porumb și sarea într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Praf MalțLapte Praf Malț
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Sirop De PorumbSirop De Porumb
CremăCremă
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți bine pentru a dizolva pudra de malț și cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
MalțMalț
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, pana cand amestecul incepe sa se abureasca; urmăriți-l cu atenție și asigurați-vă că nu fierbe.
4
În timp ce amestecul se încălzește, combinați laptele rămas, laptele praf, amidonul de porumb și extractul de vanilie într-un castron mic și amestecați până se omogenizează și ambele pulberi s-au dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Lapte PrafLapte Praf
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie și aduceți la fierbere la foc mic, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Bateți amestecul până se omogenizează și fierbeți la foc foarte mic, amestecând continuu, timp de 2 minute sau până se îngroașă. Dacă amestecul este aglomerat, strecurați-l printr-o sită.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BatetiBateti
7
Transferați lichidul fierbinte într-un recipient de depozitare și apăsați o foaie de folie de plastic direct pe suprafața amestecului pentru a preveni formarea unei piele. Puneți la frigider amestecul neacoperit până când este complet răcit (sub 40 cm.f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Congelați amestecul într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
9
Transferați înghețata moale într-un bol de amestecare răcit și pliați bilele de lapte malț tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bile De Lapte MalțBile De Lapte Malț
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
10
Serviți imediat pentru o înghețată moale sau transferați amestecul într-un recipient etanș de depozitare și congelați până se întărește. Lăsați înghețata să stea la temperatura camerei timp de 15 minute înainte de servire dacă este înghețată solidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
11
Retipărit cu permisiunea Scoop: 125 de înghețate de specialitate din cele mai bune Creameries ale națiunii de Ellen Brown, Circulator2011 Running Press
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiVară
Revista