Înghețată Cu Caramel De Căpșuni-Caise

Căpșuni-caise caramel Sundaes ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 219 calorii. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de suc de portocale, sirop de sundae, înghețată vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Încercați Înghețată De Caise, Caise-Gingersnap Sundaes, și Înghețată De Iaurt Cu Cireșe Și Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron; amestecați bine. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Puneți înghețată în pahare cu tulpină; top cu amestec de fructe și sirop.
Serviți cu un cookie de zahăr, dacă doriți.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar.
![Aromele fumurii duc într-un palat incredibil de mătăsos, sărat și articulat; floare de cireș și grohotiș în Ultra hi-Def; un fir delicat de chile-firul de pe finisaj nu deranjează complexitatea răcoroasă rece. Nu-mi amintesc o epocă mai bună a acestui vin.]()
Aromele fumurii duc într-un palat incredibil de mătăsos, sărat și articulat; floare de cireș și grohotiș în Ultra hi-Def; un fir delicat de chile-firul de pe finisaj nu deranjează complexitatea răcoroasă rece. Nu-mi amintesc o epocă mai bună a acestui vin.
Smoky aromas lead into a palate that’s incredibly silky, salty and articulate; cherry blossom and scree in ultra hi-def; a delicate nip of chile-thread on the finish doesn’t obtrude on the cool breezy complexity. I don’t remember a better vintage of this wine.