Înghețată Cu Caramel
Caramel inghetata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 898 calorii, 8g de proteine, și 62g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de frișcă, făină, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată De Lavandă Vegană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ouăle, făina și laptele deasupra unui cazan dublu; bate până se omogenizează bine.
Se pune peste apă clocotită și se gătește, amestecând continuu cu o lingură de metal, până când amestecul se îngroașă și acoperă lingura.
Scoateți-l de pe foc și păstrați-l cald.
Presărați zahărul uniform într-o tigaie din fontă de 10 inci; se pune la foc mediu-mic. Gatiti, amestecand constant cu o lingura de lemn, pana cand zaharul se topeste si devine maro auriu deschis. Reduceți căldura la minim și amestecați o pătrime din cremă caldă în zahăr caramelizat. Continuați să gătiți la foc mic, amestecând continuu, până când amestecul este bine amestecat și fără bulgări.
Turnați treptat amestecul de zahăr caramelizat în crema fierbinte rămasă, bătând constant cu un tel de sârmă. Gatiti amestecul de crema peste apa clocotita pana se omogenizeaza bine si se ingroasa usor.
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei. Chill.
Se toarnă amestecul în congelator poate de 1 galon h și - transformat sau congelator electric. Se amestecă frisca. Congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Lăsați să se coacă cu cel puțin 1 oră înainte de servire. Scoateți în boluri individuale și serviți imediat.