Înghețată Cu Brânză De Căpșuni

Înghețată Cu Brânză De Căpșuni
Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 20 de porții cu 127 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați crema de brânză philadelphia, lapte condensat, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Înghețată Cu Brânză De Căpșuni, Înghețată De Căpșuni Paleo, și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 4 ingrediente cu mixerul într-un castron mare rezistent la congelator până la amestecare. Înghețați 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți amestecul de brânză cremă cu mixerul până la crem. Se amestecă căpșunile în blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se adaugă la amestecul de brânză cremă; se amestecă bine. Se amestecă grahamurile tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
4
Congelați 8 ore sau până când este ferm.
5
Lăsați desertul să stea la temperatura camerei aproximativ 15 min. înainte de servire să se înmoaie ușor.
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista