Înghețată adevărată de vanilie

Înghețată adevărată de vanilie
Înghețata reală vanillan durează aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. Pentru $ 8.98 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 2157 calorii, 36g de proteine, și 151G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. 30 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Vara. Un amestec de gălbenușuri de ou, cremă dublă de oală, zahăr auriu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 90%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Înghețată Vanillan (plus un desert de înghețată de cafea și vanillan), Vanilie zahăr Cookie aluat inghetata si inghetata Maker Giveaway, și Adevarata Inghetata De Capsuni.

Instrucțiuni

1
Puneți laptele și smântâna într-o cratiță. Tăiați păstăia de vanilie pe lungime cu un cuțit mic și ascuțit și scoateți cât mai multe semințe negre minuscule în amestecul de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Adăugați și păstăia în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Încălziți întregul lot la foc mic, amestecând ocazional, până când aproape fierbe, veți vedea câteva bule la margine. Scoateți focul și lăsați-l deoparte timp de 30 de minute, astfel încât vanilia să se poată infuza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
4
Se amestecă gălbenușurile de ou și zahărul împreună într-un castron. Se toarnă treptat laptele peste amestecul de ouă, amestecând continuu până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Turnați totul înapoi în tigaia curățată, reveniți la foc mic și gătiți timp de 8-10 minute, amestecând tot timpul cu o lingură de lemn, până când crema este suficient de groasă pentru a acoperi spatele lingurii. Asigurați-vă că nu fierbe sau veți ajunge cu ouă amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Turnați crema printr-o sită fină într-un castron, apoi așezați-o într-un castron mai mare, o treime plină cu gheață și apă, pentru a o răci continuați să amestecați din când în când pentru a opri formarea unei piele. Răciți pentru a vă asigura că este complet rece, punând folie alimentară direct pe suprafața cremei pentru a preveni formarea unei piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Se toarnă crema într-o mașină de înghețată. Putinei urmând instrucțiunile producătorilor până congelate, apoi lingura într-un recipient de metal sau plastic congelator-dovada. Acoperiți și congelați până se solidifică. Dacă nu aveți o mașină de înghețată, turnați crema în recipient și congelați. La fiecare 2-3 ore, scoateți amestecul din congelator și dați-i un amestec. Odată ce este setat ușor, bateți-l bine cu bătătoare electrice, apoi înghețați solid. Se va păstra la congelator timp de 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Vermut StropitorVermut Stropitor
8
Scoateți din congelator cu 15 minute înainte de servire pentru a-i permite să devină suficient de moale pentru a scoate.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Înghețata Vanillan funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții1
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista