Înghețată adevărată de vanilie

Înghețată adevărată de vanilie
Înghețata reală vanillan durează aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. Pentru $ 8.98 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 2157 calorii, 36g de proteine, și 151G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. 30 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Vara. Un amestec de gălbenușuri de ou, cremă dublă de oală, zahăr auriu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 90%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Înghețată Vanillan (plus un desert de înghețată de cafea și vanillan), Vanilie zahăr Cookie aluat inghetata si inghetata Maker Giveaway, și Adevarata Inghetata De Capsuni.

Instrucțiuni

1
Puneți laptele și smântâna într-o cratiță. Tăiați păstăia de vanilie pe lungime cu un cuțit mic și ascuțit și scoateți cât mai multe semințe negre minuscule în amestecul de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Adăugați și păstăia în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Încălziți întregul lot la foc mic, amestecând ocazional, până când aproape fierbe, veți vedea câteva bule la margine. Scoateți focul și lăsați-l deoparte timp de 30 de minute, astfel încât vanilia să se poată infuza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
4
Se amestecă gălbenușurile de ou și zahărul împreună într-un castron. Se toarnă treptat laptele peste amestecul de ouă, amestecând continuu până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Turnați totul înapoi în tigaia curățată, reveniți la foc mic și gătiți timp de 8-10 minute, amestecând tot timpul cu o lingură de lemn, până când crema este suficient de groasă pentru a acoperi spatele lingurii. Asigurați-vă că nu fierbe sau veți ajunge cu ouă amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Turnați crema printr-o sită fină într-un castron, apoi așezați-o într-un castron mai mare, o treime plină cu gheață și apă, pentru a o răci continuați să amestecați din când în când pentru a opri formarea unei piele. Răciți pentru a vă asigura că este complet rece, punând folie alimentară direct pe suprafața cremei pentru a preveni formarea unei piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Se toarnă crema într-o mașină de înghețată. Putinei urmând instrucțiunile producătorilor până congelate, apoi lingura într-un recipient de metal sau plastic congelator-dovada. Acoperiți și congelați până se solidifică. Dacă nu aveți o mașină de înghețată, turnați crema în recipient și congelați. La fiecare 2-3 ore, scoateți amestecul din congelator și dați-i un amestec. Odată ce este setat ușor, bateți-l bine cu bătătoare electrice, apoi înghețați solid. Se va păstra la congelator timp de 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
8
Scoateți din congelator cu 15 minute înainte de servire pentru a-i permite să devină suficient de moale pentru a scoate.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Înghețata Vanillan funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții1
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista