Înghețată adevărată de vanilie
Înghețata reală vanillan durează aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. Pentru $ 8.98 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 2157 calorii, 36g de proteine, și 151G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. 30 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Vara. Un amestec de gălbenușuri de ou, cremă dublă de oală, zahăr auriu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 90%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Înghețată Vanillan (plus un desert de înghețată de cafea și vanillan), Vanilie zahăr Cookie aluat inghetata si inghetata Maker Giveaway, și Adevarata Inghetata De Capsuni.
Instrucțiuni
Puneți laptele și smântâna într-o cratiță. Tăiați păstăia de vanilie pe lungime cu un cuțit mic și ascuțit și scoateți cât mai multe semințe negre minuscule în amestecul de lapte.
Adăugați și păstăia în tigaie.
Încălziți întregul lot la foc mic, amestecând ocazional, până când aproape fierbe, veți vedea câteva bule la margine. Scoateți focul și lăsați-l deoparte timp de 30 de minute, astfel încât vanilia să se poată infuza.
Se amestecă gălbenușurile de ou și zahărul împreună într-un castron. Se toarnă treptat laptele peste amestecul de ouă, amestecând continuu până se combină.
Turnați totul înapoi în tigaia curățată, reveniți la foc mic și gătiți timp de 8-10 minute, amestecând tot timpul cu o lingură de lemn, până când crema este suficient de groasă pentru a acoperi spatele lingurii. Asigurați-vă că nu fierbe sau veți ajunge cu ouă amestecate.
Turnați crema printr-o sită fină într-un castron, apoi așezați-o într-un castron mai mare, o treime plină cu gheață și apă, pentru a o răci continuați să amestecați din când în când pentru a opri formarea unei piele. Răciți pentru a vă asigura că este complet rece, punând folie alimentară direct pe suprafața cremei pentru a preveni formarea unei piele.
Se toarnă crema într-o mașină de înghețată. Putinei urmând instrucțiunile producătorilor până congelate, apoi lingura într-un recipient de metal sau plastic congelator-dovada. Acoperiți și congelați până se solidifică. Dacă nu aveți o mașină de înghețată, turnați crema în recipient și congelați. La fiecare 2-3 ore, scoateți amestecul din congelator și dați-i un amestec. Odată ce este setat ușor, bateți-l bine cu bătătoare electrice, apoi înghețați solid. Se va păstra la congelator timp de 3 luni.
Scoateți din congelator cu 15 minute înainte de servire pentru a-i permite să devină suficient de moale pentru a scoate.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata Vanillan funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.