Îngheț De Mentă De Ciocolată
Înghețul de mentă de ciocolată este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 9. O porție conține 212 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Un amestec de frișcă grea, chipsuri de ciocolată semidulce, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mint Chocolate Chip Cheesecake Bites (Freeze-Ahead), Înghețarea Chipului De Mentă, și Îngheț De Arahide De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute; lăsați să stea 2 minute sau până se înmoaie. Se amestecă chipsurile de ciocolată. Într-un castron mic, bateți smântâna până începe să se îngroașe.
Adăugați extract de mentă; bateți până se formează vârfuri moi. Îndoiți în budincă.
Transferați la un 8-in negreșit. farfurie pătrată. Acoperiți și congelați timp de 2 ore sau până când este ferm.
Scoateți din congelator cu 15 minute înainte de tăiere.