Îngheț De Mentă De Ciocolată

Îngheț De Mentă De Ciocolată
Înghețul de mentă de ciocolată este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 9. O porție conține 212 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Un amestec de frișcă grea, chipsuri de ciocolată semidulce, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mint Chocolate Chip Cheesecake Bites (Freeze-Ahead), Înghețarea Chipului De Mentă, și Îngheț De Arahide De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute; lăsați să stea 2 minute sau până se înmoaie. Se amestecă chipsurile de ciocolată. Într-un castron mic, bateți smântâna până începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
CremăCremă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați extract de mentă; bateți până se formează vârfuri moi. Îndoiți în budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MentăExtract De Mentă
3
Transferați la un 8-in negreșit. farfurie pătrată. Acoperiți și congelați timp de 2 ore sau până când este ferm.
4
Scoateți din congelator cu 15 minute înainte de tăiere.

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții9
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista