Îngheț De Afine
Cranberry Frost ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 238 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de zahăr, măr, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Citrus Frost, Angel Frost, și Tomato Frost pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare, combinați afine și zahăr și lăsați să stea 10 minute. Între timp, coaja și secton 1 portocaliu. Tăiați fin secțiunile portocalii; deoparte. Sqeeze rămas portocaliu pentru a face total de 1/3 cana de suc.
Combinați 1/3 cană suc de portocale, cremă de brânză și vanilie. Bateți până la pufos. Se amestecă secțiuni portocalii, afine, măr și curmale.
Bateți crema până se formează vârfuri moi. Îndoiți crema în amestecul de brânză cremă.
Transformați amestecul într-o matriță de 5 căni, o tigaie de pâine de 8x4x2 inci sau în aproximativ 10 până la 12 tigăi de brioșă căptușite cu hârtie. Acoperiți și congelați până când este ferm.
Pentru a servi, lăsați să stea la temperatura camerei pentru 10 miutues. Desfaceți sau îndepărtați hârtia și garnisiți cu secțiuni portocalii.