Împărtășirea creveților în ghiveci
Împărtășirea creveților în ghiveci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. O porție conține 521 calorii, 15g de proteine, și 52G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână unt de pachet, piper cayenne, creveți maro și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Creveți În Ghiveci, Creveți În Ghiveci, și Creveți În Ghiveci.
Instrucțiuni
Topiți untul cu frunza de dafin într-o tigaie sau într-un bol la cuptorul cu microunde timp de 1 min.
Adăugați creveții, buzduganul, un vârf bun de piper cayenne, sucul de lămâie și niște condimente.
Sfat amestecul într-un souffl superficial sau vas gratin, sau un borcan, a pus frunza de dafin pe partea de sus si se presara cu un vârf de cuțit suplimentar cayenne. Se răcește cel puțin 2 ore sau până la 3 zile înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.