Panglica de brunch cu cârnați de pui de mere necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 430 calorii, 5g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. 25 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți cremă de brânză, foietaj, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Mezeluri Brunch Braid, Ouă Benedict Brunch Braid, și Împletitură Cu Brânză De Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și gătiți și amestecați cârnați de pui de mere, cartofi dulci, țelină, ceapă roșie, ardei gras roșu și usturoi în uleiul fierbinte până când legumele sunt fierte, dar nu moi, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Pui
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se transferă într-un castron mare și se condimentează cu sare și piper negru. Amestecați jumătățile de struguri în amestecul de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Amestecați crema de brânză, brânza albastră și rozmarinul într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați foi de patiserie cu puf pe o foaie mare de copt. Folosiți un știft pentru a aplatiza foile de patiserie cu puf și alăturați-le de-a lungul unei margini lungi într-o foaie mare. Începând cu o margine lungă, folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia fâșii în produse de patiserie la aproximativ 1 1/2 inci distanță și 3 inci adâncime. Repetați tăierea benzilor în marginea lungă opusă, lăsând o margine de fâșii de patiserie tăiate pe fiecare margine opusă și o bandă largă netăiată de patiserie în mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Întindeți umplutura uniform pe centrul netăiat al foii de patiserie; aruncați linguri de amestec de brânză albastră peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Împletiți patiseria ridicând o bandă de patiserie stânga și dreapta, traversând cele două benzi peste umplutură și răsuciți o dată pentru a vă alătura. Repetați împletirea patiseriei pe toată rola, traversând perechi opuse de benzi peste umplutură și răsucind o singură dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Presărați patiseria cu migdale feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Feliate
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura este fierbinte și patiseria se rumeneste, aproximativ 30 de minute.