Împletitură De Brunch Cu Cârnați De Pui Cu Mere

Împletitură De Brunch Cu Cârnați De Pui Cu Mere
Panglica de brunch cu cârnați de pui de mere necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 430 calorii, 5g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. 25 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți cremă de brânză, foietaj, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Mezeluri Brunch Braid, Ouă Benedict Brunch Braid, și Împletitură Cu Brânză De Cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și gătiți și amestecați cârnați de pui de mere, cartofi dulci, țelină, ceapă roșie, ardei gras roșu și usturoi în uleiul fierbinte până când legumele sunt fierte, dar nu moi, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De PuiCârnați De Pui
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se transferă într-un castron mare și se condimentează cu sare și piper negru. Amestecați jumătățile de struguri în amestecul de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Amestecați crema de brânză, brânza albastră și rozmarinul într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Așezați foi de patiserie cu puf pe o foaie mare de copt. Folosiți un știft pentru a aplatiza foile de patiserie cu puf și alăturați-le de-a lungul unei margini lungi într-o foaie mare. Începând cu o margine lungă, folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia fâșii în produse de patiserie la aproximativ 1 1/2 inci distanță și 3 inci adâncime. Repetați tăierea benzilor în marginea lungă opusă, lăsând o margine de fâșii de patiserie tăiate pe fiecare margine opusă și o bandă largă netăiată de patiserie în mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Întindeți umplutura uniform pe centrul netăiat al foii de patiserie; aruncați linguri de amestec de brânză albastră peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
7
Împletiți patiseria ridicând o bandă de patiserie stânga și dreapta, traversând cele două benzi peste umplutură și răsuciți o dată pentru a vă alătura. Repetați împletirea patiseriei pe toată rola, traversând perechi opuse de benzi peste umplutură și răsucind o singură dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
8
Presărați patiseria cu migdale feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura este fierbinte și patiseria se rumeneste, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista