Împachetări de legume grecești ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 32 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână fâșii de dovlecei, salată romană, brânză feta cu grăsime redusă athenos și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Salată de legume grecești cu vinetă grecească de casă, Împachetări Cu Șuncă Grecească, și Împachetări De Pui Grecești pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă pansamentul și sucul de lămâie. Aruncați ciupercile, dovleceii, ardeii roșii și ceapa într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1 Cană De șalote, Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați amestecul de pansament; se amestecă ușor.
3
Așezați în tava de copt căptușită cu folie de 15x10x1 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Coaceți la 204° timp de 15 minute, amestecând după 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Acoperiți tortilele cu salată verde; se acoperă cu amestec de legume.
Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero sunt alegerile mele de top pentru Greacă. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Skouras Saint George Agiorgitiko cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.