Împachetări Vegetale Grecești
Împachetări de legume grecești ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 32 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână fâșii de dovlecei, salată romană, brânză feta cu grăsime redusă athenos și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Salată de legume grecești cu vinetă grecească de casă, Împachetări Cu Șuncă Grecească, și Împachetări De Pui Grecești pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă pansamentul și sucul de lămâie. Aruncați ciupercile, dovleceii, ardeii roșii și ceapa într-un castron mare.
Adăugați amestecul de pansament; se amestecă ușor.
Așezați în tava de copt căptușită cu folie de 15x10x1 inci.
Coaceți la 204° timp de 15 minute, amestecând după 10 minute.
Acoperiți tortilele cu salată verde; se acoperă cu amestec de legume.