Lime creveți Salata verde împachetări ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 180 de calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați creveți, ghimbir, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 78 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Împachetări Cu Salată De Creveți De Tei, Împachetări Cu Salată De Creveți De Tei, și Împachetări cu salată de pui precum P. F. Changs-împachetările cu salată sunt delicioase și un aperitiv unic de care se bucură mulți oameni.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, combinați sucul de lămâie, 2 linguri ulei, 1 lingură sos de soia, ghimbir și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Sos De Soia
Usturoi
Ghimbir
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați creveții și lăsați să se marineze la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
3
Într-o tigaie medie, încălziți uleiul rămas la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ardeiul gras, ceapa verde și castanele de apă și gătiți, amestecând continuu, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De Apă
Ceapa Verde
Ardei Gras
5
Adăugați creveții și marinada și gătiți până când creveții sunt roz, aproximativ 3 minute. Se amestecă sosul de soia rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Marinada
Creveți
6
Împărțiți salata în frunze. Puneți aproximativ un sfert de cană din amestec în centrul a 1 frunză de salată. Îndoiți marginea inferioară și părțile laterale în sus și peste umplutură. Repetați cu frunzele de salată rămase și umplutura de creveți.
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.