Îmbrăcat Orez

Îmbrăcat Orez
Îmbrăcat orez necesită în jurul valorii de 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 287 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, orez brun, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orez Îmbrăcat, Îmbrăcat Pietre Mici, și Somon Bine Îmbrăcat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un aragaz pentru orez, amestecați orezul, bulionul, apa și 1 lingură de unt. Acoperiți și gătiți conform instrucțiunilor mașinii. Între timp, într-o tigaie mică de sotat la foc mic, călește ceapa în restul de 3 linguri de unt până se înmoaie și dulce, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute. Pune deoparte. Când orezul este gata, aruncați orezul cu untul de ceapă și serviți.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
StocStoc
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista