Zăpadă Acoperite Crunch Baruri
Zăpadă acoperite Crunch baruri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 36 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 226 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semidulce, cereale de orez, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Acoperite De Zăpadă, Prăjituri de nucă de cocos acoperite cu zăpadă, și Semilune De Migdale Acoperite De Zăpadă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați tava de copt de 13x9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, 1/2 cană de unt și ou până se formează aluat moale. Apăsați aluatul în partea de jos a tigaiei.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Se răcește 15 minute.
Într-un castron mare cu microunde, chipsuri de ciocolată cu microunde și restul de 1/2 cană de unt la înălțime aproximativ 1 1/2 minute, amestecând după 1 minut, până se topește și se omogenizează.
Adăugați unt de arahide; se amestecă până se omogenizează bine.
Așezați cerealele într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor de 1 galon. Folosind mâinile, rupeți ușor cerealele în bucăți mici. Amestecați ușor cerealele în amestecul de ciocolată până când cerealele sunt acoperite.
Întindeți amestecul de cereale uniform peste crusta de biscuiți; apăsați ușor.
Se presară cu zahăr pudră. Refrigerați aproximativ 1 oră sau până când barele sunt setate. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 6 rânduri. A se păstra acoperit la temperatura camerei.