Zweiback Cheesecake

Zweiback Cheesecake ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 571 calorii. Un amestec de smântână grea, pâine prăjită zwieback, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă de la Toateretete are 16 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake – acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, Cheesecake infamul Abbey sau Cheesecake cu scorțișoară și cidru de mere, și Concursul Philadelphia Cheesecake al anului și Cheesecake-ul meu de Crăciun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Zdrobiți zwieback în firimituri. Într-un castron mediu, combinați firimiturile zwieback, 1/2 cană de zahăr, scorțișoară și margarină topită.
Se amestecă bine și apăsați în partea de jos și părțile laterale ale unei tigaie cu formă de arc de 9 inci.
Într-un castron mare, cremă de brânză de vaci și 1 1/4 cană de zahăr până la neted. Bateți ouăle pe rând. Bateți în făină și sare.
Se amestecă în smântână și vanilie.
Se toarnă aluatul în crustă și se coace în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră. Se răcește complet înainte de a scoate din tigaie.