Zucchini Umpluți
Cochet umplute dovlecel necesită în jurul valorii de 55 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 481 calorii. Pentru $2.19 pe portie, primești un fel principal care servește 4. Un amestec de cârnați măcinați ușor, până la 4 dovlecei, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Creveți roșii cu dovlecei și ardei roșii, Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și mazăre, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, și Dovlecei Umpluți: Dovlecei Ripieni.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime. Scoateți pulpa, lăsând un 1/4-in. coajă. Rezervați pulpa. Gatiti cojile in apa cu sare timp de 2 minute.
Scoateți și scurgeți. Pune deoparte.
Tăiați pulpa de dovlecel.
Puneți pulpa într-o cratiță; adăugați cârnații, sosul de roșii, ardeii, ceapa, condimentul Italian și sosul de roșii. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Așezați cojile de dovlecei într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt. Lingura de umplere în cochilii.
Într-o cratiță, topiți untul; bateți făina și sarea până se omogenizează. Adăugați treptat lapte. Aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa si clocoteste.
Adăugați 1/4 cană parmezan și muștar.
Se toarnă peste dovlecei.
Se presară cu parmezan rămas.
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 25-30 minute sau până se încălzește.