Zucchini-Ricotta Blinele
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Blinele de dovlecel-Ricotta. Această rețetă face 30 de porții cu 40 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pene de lămâie, făină, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Zucchini Ricotta Blinele, Blinele De Dovlecei, Șuncă Și Ricotta, și Blinele Picante De Dovlecei Și Ricotta.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați dovleceii, usturoiul, căpșunile, ricotta, ouăle, coaja de lămâie și 1 linguriță de sare și piper. Se amestecă bine, apoi se amestecă făina doar până se încorporează.
Aliniați o foaie mare de copt cu prosoape de hârtie. Într-o tigaie mare, încălziți 1/4 inch de ulei de măsline până la sclipire. Lucrând în loturi, adăugați movile de 2 linguri de aluat de dovlecel în uleiul fierbinte, răspândindu-le pentru a forma clătite de 3 inci. Se prăjesc la foc moderat, întorcându-se o dată, până se rumenesc și crocant, aproximativ 3 minute.
Scurgeți clătitele de pe prosoapele de hârtie și serviți imediat, cu pene de lămâie.