Zucchini Ragout
Zucchini Ragout este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 12 porții. Acest fel de mâncare are 99 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți oțet balsamic, ardei gras, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Flori de Squash umplute cu roșii Cherry-Ragout de dovlecei, Fasole albă și tocană de cârnați {cu roșii, Kale și dovlecei}, și Boluri de linte Weeknight cu Ragout de dovlecel și vinetă de busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o cratiță de 8 litri la foc mediu cu ulei de măsline.
Adăugați ceapa și usturoiul și transpirați timp de 2 minute.
Adăugați ardeii și sotati timp de 10 minute.
Adăugați roșiile și dovleceii și gătiți încă 10 minute.
Adăugați oțetul și fierbeți încă 2 minute. Verificați condimentele și îndepărtați-le de pe foc.
Adăugați busuiocul și serviți.