Zucchini Muraturi

Zucchini Muraturi
Murăturile de dovlecei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 324 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, turmeric măcinat, semințe de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Zucchini Muraturi, Zucchini Muraturi, și Murături De Dovlecei Vechi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți dovleceii și ceapa într-un bol mare, acoperiți cu apă și amestecați sarea până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
CeapăCeapă
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați legumele să se înmoaie în apa sărată timp de cel puțin 2 ore; scurgeți și transferați într-un castron mare rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Aduceți zahărul, oțetul, semințele de țelină, turmericul, muștarul și semințele de muștar la fiert într-o cratiță; se toarnă amestecul peste dovlecel și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Semințe De țelinăSemințe De țelină
TurmericTurmeric
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
MuștarMuștar
OțetOțet
CeapăCeapă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Lăsați amestecul să stea cel puțin încă 2 ore. Întoarceți dovleceii, ceapa și lichidul de decapare cu condimente într-o oală mare și aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
CeapăCeapă
CondimenteCondimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
În timp ce legumele se înmoaie în lichidul de decapare, sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați dovleceii și ceapa în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de sus cu lichid de decapare. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta reziduurile alimentare. Sus cu capace și înșurubați inelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
6
Așezați un suport în fundul unui vas mare și umpleți la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere și coborâți borcanele în apa clocotită folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inci între borcane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, pentru a aduce nivelul apei la cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere, acoperiți vasul și procesați timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Scoateți borcanele din vas și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). Depozitați într-o zonă rece și întunecată și așteptați cel puțin 24 de ore înainte de deschidere.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista