Zucchini Muraturi
Murăturile de dovlecei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 324 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, turmeric măcinat, semințe de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Zucchini Muraturi, Zucchini Muraturi, și Murături De Dovlecei Vechi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți dovleceii și ceapa într-un bol mare, acoperiți cu apă și amestecați sarea până se dizolvă.
Lăsați legumele să se înmoaie în apa sărată timp de cel puțin 2 ore; scurgeți și transferați într-un castron mare rezistent la căldură.
Aduceți zahărul, oțetul, semințele de țelină, turmericul, muștarul și semințele de muștar la fiert într-o cratiță; se toarnă amestecul peste dovlecel și ceapă.
Lăsați amestecul să stea cel puțin încă 2 ore. Întoarceți dovleceii, ceapa și lichidul de decapare cu condimente într-o oală mare și aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 3 minute.
În timp ce legumele se înmoaie în lichidul de decapare, sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați dovleceii și ceapa în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de sus cu lichid de decapare. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta reziduurile alimentare. Sus cu capace și înșurubați inelele.
Așezați un suport în fundul unui vas mare și umpleți la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere și coborâți borcanele în apa clocotită folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inci între borcane.
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, pentru a aduce nivelul apei la cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere, acoperiți vasul și procesați timp de 10 minute.
Scoateți borcanele din vas și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). Depozitați într-o zonă rece și întunecată și așteptați cel puțin 24 de ore înainte de deschidere.