Zucchini Lasagna
Lasagna de dovlecei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 223 calorii, 22g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză ricotta parțial degresată, dovlecei, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 52%. Rețete similare includ Lasagna de dovlecei cu dovlecei "Ricotta", Zucchini Lasagna, și Lasagna cu dovlecei.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Într-o tigaie mare cu față dreaptă, așezată la foc mediu, încălziți 2 linguri de ulei.
Adăugați fulgii de ceapă și ardei roșu și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este fragedă, aproximativ 8 minute.
Adăugați curcanul și gătiți, rupând orice bucăți mari cu spatele unei linguri, până se rumenesc pe tot parcursul, 3 până la 4 minute.
Adăugați roșiile și aduceți amestecul la fierbere. Reduceți focul la mediu și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 20 de minute. Se amestecă oregano și sare.
Feliați dovleceii pe lungime în fâșii subțiri (aproximativ 1/8 inch grosime). Puneți 5 sau 6 felii de dovlecei, suprapuse ușor, în fundul unui vas de copt de 8 x 8 inci. Se acoperă cu 1 cană de sos. Punctați cu 1/4 cană de ricotta. Repetați straturile de două ori, alternând direcția dovlecelului. Se acoperă cu dovlecelul rămas și se unge blatul cu restul de 1/4 linguriță de ulei. Punctați cu restul de 1/4 cană de ricotta și condimentați cu ardeiul negru. Se acoperă cu parmezanul.
Coaceți timp de 50 până la 60 de minute, până când lasagna clocotește și blatul se rumeneste.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Pentru cele mai bune rezultate, pregătiți caserola prin pas
Înfășurați în folie și congelați până la 2 luni. Decongelați caserola peste noapte la frigider înainte de coacere, așa cum se menționează în rețetă. Rețineți că caserolele care nu au fost complet dezghețate pot dura cu 15 până la 30 de minute mai mult, așa că asigurați-vă că verificați dacă există margini clocotite și un centru fierbinte.
Retipărit cu permisiunea cărții de bucate Casserole Queens Make-a-Meal. Copyright 2013 de Sandy Pollock și Crystal Cook. Fotografii Copyright 2013 de Ben Fink. Publicat de Clarkson Potter, o divizie a Random House LLC.Crystal Cook și Sandy Pollock, caserola Queens, livrează caserole în Austin, Texas, din 200
Autorii bestsellerurilor din New York Times, sunt gazdele seriei Web Casserole Queens de pe canalul Hungry de pe YouTube și scriu o rubrică lunară pentru Ziua Femeii.